Prečo som začala robiť tento blog?

Prečo som začala robiť tento blog? Úprimne priznávam, že mi kamarát povedal, aby sme vyskúšali niečo úplne nové a zaujímavé.  A že môžem robiť niečo, čo ma baví, z pohodlia domu.. Znelo to lákavo, tak som do toho šla.

O čom budem písať ?

Téma mi bola jasná hneď, budem písať o jedle. A vezmem to pekne „od podlahy“, teda vlastne od začiatku, od bábätka, alebo ešte lepšie, od chvíle, keď skrsne myšlienka mať dieťa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERANemám rada nejaké univerzálne pravdy, nevyhovujú mi žiadne tie moderné spôsoby stravovania, čo zakazujú jesť všetko možné. Zároveň nemám potrebu tieto smery kritizovať a pod., sama som si vyskúšala všetko možné a veľa mojich jedál a receptov je vegánskych, alebo inšpirovaných raw stravou a pod.. V istých obdobiach môjho života som dodržiavala (a občas ešte aj dodržujem) napr. bezlepkový režim a pod.. Všetko v rámci nejakého problému, ktorý som aktuálne chcela riešiť, alebo „len tak“.. Lebo medveď. Riadim som sa akousi intuíciou, šiestym zmyslom. A zároveň som sa veľa radila a stále sa radím so študovanou odborníčkou na výživu, mojou sestrou Katkou.

papame-blog-01-03Nemám rada nejaké univerzálne pravdy J, tak budem rada, ak môj blog a e-book budú pre vás inšpiráciou, nie dogmou.  Budem rada, ak vám pomôžem zvládať denný kolotoč okolo varenia a možno vás aj pobavím, alebo sa nájdete v mojich radostiach a „radostiach“ života.

Ivka Tondrová
Som expert na jedlo. Už takmer 40 rokov denno-denne musím jesť :-). Od narodenia dieťaťa mi už ale nie je ľahostajné čo na tom tanieri mám. Som pedant a lenivec zároveň. Z toho vzchádzajú moje nápady na jedlá – pedant vytvára vyváženú zdravú stravu a ten lenivec vo mne sa snaží, aby jedlo bolo rýchle a jednoduché na prípravu. Aby sa najedlo bábätko, ale aj dospelý človek. Môj príbeh si prečítajte tu:
Komentáre